TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Pronađeno telo nestalog Lazara!

Autor: Republika

Hronika

26.03.2021

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pronađeno telo nestalog Lazara koga je tražila cela Srbija.

RepublikaFoto: printskrin
Lazar Ljubisavljević

Telo Lazara Ljubisavljevića (19) iz Vranja pronađeno je u šumarku u blizini Gimnazije Svetozar Marković u surduličkom naselju Belo Polje.

Prvi nalazi istrage ukazuju da je mladić izvršio samoubistvo. U njegovoj blizini pronađeno je dosta praznih kutija lekova.

Obdukcija će potvrditi da li su ovo tačni navodi.


Da podsetimo Ljubisavljevićev nestanak prijavila je policiji njegova drugarica pre pet dana, koja je u izjavi za medije tada rekla:

- Nismo se čuli od 13. marta, nije ni ušao u poruke koje sam mu slala. Kasnije sam saznala da mu je telefon ugašen i oduzet od strane njegove babe, tako da sa njim sada uopšte ne može da se stupi u kontakt. Nema ga ni na društvenim mrežama. Lazarev otac se nije ni usuđivao da ode da prijavi nestanak, dok ja nisam iz Beograda zvala centralu u Vranje i prijavila – ispričala je Lazareva najbolja drugarica.

Vranjanci se sećaju incidenta kada je u januaru 2018. godine ovaj mladić pokušao da sebi oduzme život skočivši sa prozora škole koju je pohađao u Vranju.

Tada maloletni Lazar je na sedmom času skočio sa prozora i na sreću zadobio lakše povrede. Kako su tada izjavljivali, mladić je u tom trenutku bio u hraniteljskoj porodici.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading