DANIJELA LAŽE I ŽELI DA ME DISKREDITUJE! Nova reakcija glumca povodom optužbi koleginice da ju je silovao!

Autor: Republika

Hronika

22.03.2021

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Lečić izjavio je danas da su tvrdnje da je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld "najgnusnija laž" koja ga diskredituje.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ/printscreen

- Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države, i spreman sam da u bilo kom trenutku odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž koja me diskredituje - naveo je u saopštenju Lečić povodom optužbi glumice.

 

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld imenovala je u  Višem javnom tužilaštvu glumca, opozicionionog političara, i bivšeg ministra i člana Demokratske stranke Branislava Lečića, kao misterioznog moćnika iz filmske industrije koji ju je silovao.

Glumica Danijela Štajnfeld dala je izjavu u policiji u prisustvu zamenika javnog tužioca, potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za " Večernje novosti".

- U svojoj izjavi navela je identitet eventualnog izvršioca krivičnog dela inicijala B.L. Dalje provere su u toku i radi se na prikupljanju dokaza - dodaju iz Višeg tužilaštva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
bgb

22.03.2021 13:51

Sta je bre ovo sa glumcima sto vise posla to vise vilene(gde je sad podrska narodu-glad-beda-patnja -satro bla bla bla}nego su poceli izmedju sebe da glodju koske!Nema ih u medijima da pljuju rezim naravno kad im je Vucko(dao cika bonu)!!!Sad ne mogu da stignu da odigraju svuda i da se naplate a zato pljuju kolege i koleginice na svakom mestu!SIKTER BRE!!!

Za potrebe filma

20.04.2021 00:24

Mala je dala, pa se pokajala.