OGLASIO SE LEČIĆ NAKON TVRDNJI DA JE SILOVATELJ

Autor:

Hronika

22.03.2021

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je je glumac, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić silovao!

RepublikaFoto: Tanjug

- Ja ne znam ništa o tome, moram da dobijem zvaničnu informaciju, imaću posle toga komentar, rekao je Branislav Lečić za Ženu.rs.

On kaže da su radili jedan projekat zajedno, ali da je ovo ozbiljna optužba i da ne može ovako površno da je komentariše.

- Bez dokaza da je ona to zaista rekla, ne želim da komentarišem - rekao je on.

RepublikaFoto: printscreen
Danijela Štajnfeld

Podsećamo, Štajnfeld je pre nekoliko dana pojavila u beogradskom Višem javnom tužilaštvu, na poziv tužioca kako bi dopunila svoj prethodni iskaz. Ona je, u prisustvu advokata, govorila o svom traumatičnom iskustvu, o kom je javnost upoznala pre nekoliko meseci u svom dokumentarnom filmu, snimljenom u Americi gde trenutno i živi.

Kako prenosi Blic, Štajnfeld je otkrila da je misteriozni silovatelj, čiji je identitet uporno skrivala od javnosti, glumac Branislav Lečić, navodeći da ju je napastvovao pre nekoliko godina dok je sa njim radila na jednom projektu.

Nakon saslušanja Štajnfeld, tužilaštvo treba da donese odluku kako će dalje postupati, a očekuje se da će Lečić biti pozvan da se izjasni povodom prijave glumice.

U ranijem iskazu datom pred tužiocem, glumica nije iznela bilo kakav detalj koji bi ukazao na potencijalnog počinioca. Ona je tada rekla da je reč o "veoma moćnom čoveku" koji se neprekidno pojavljuje u javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading