TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U HRVATSKOJ! Prevrnuo se kamion iz Srbije, četvoro poginulih!

Autor: Republika

Hronika

22.03.2021

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutros oko 3 sata na autoputu A3 kod Okučana u Hrvatskoj dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su četiri osobe poginule, a nekoliko ih je povređeno.

Foto: facebook.com/Jvp Novska

Policija izveštava da je u 03.12 časova Operativno-komunikacioni centar Policijske uprave brodsko-posavske primio prijavu o saobraćajnoj nesreći na autoputu A3, na severnoj strani kod Okučana.

Policajci su odmah upućeni na lice mesta, gde su potvrdili istinitost prijave i utvrdili da se prevrnuo kamion nacionalnih registarskih oznaka Republike Srbije. 

Prema prvim potvrđenim informacijama, četiri osobe su poginule, a nekoliko drugih je ranjeno.

Kako nezvnaično saznaje Index, reč je o migrantima.

U 04.10 sati policija je privremeno zatvorila saobraćaj severnom kolovoznom trakom autoputa, a zatim u 5.20 južnom kolovoznom trakom autoputa, zbog mogućnosti pristupa hitnim vozilima i pružanja pomoći povređenim. Povređeni su prebačeni u bolnice u Novoj Gradiški, Slavonskom Brodu i Pakracu.

Žrtve su se nalazile u teretnom prostoru.

U toku je obezbeđenje mesta događaja i sprovođenje uviđaja u saradnji sa Opštinskim državnim pravobranilaštvom, radi utvrđivanja činjenica i okolnosti pod kojima se dogodila nesreća i identiteta poginulih i povređenih osoba koje su se nalazile u teretnom prostoru kamion.

Nakon uviđaja, Policijska uprava brodsko-posavska obavestiće javnost o svemu što je utvrđeno, saopštila je policija.

Pogledajte galeriju:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading