POŽAR U KOME JE VEČERAS U KRUŠEVCU STRADALA DEVOJČICA (3) PODMETNUT!? Evo šta budi sumnju!

Autor: Republika

Hronika

21.03.2021

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trogodišnja devojčica stradala je večeras u požaru, koji je izbio nešto pre 18 časova u porodičnoj kući u Ulici cara Lazara u Kruševcu.

RepublikaFoto: printskrin/facebook/TV Marš
Ilustracija

Vatrogasci sa dva vozila još uvek gase požar, u kojoj je izgoreo gotovo ceo sprat privatne kuće u Lazarici, neposedno pored magistralnog puta Kruševac - Kraljevo. Devojčica (3) se u vreme požara nalazila u sobi i, najverovatnije se ugušila od gustog dima koji je kuljao i produkta sagorevanja.

- Devojčica je u toj kući živela sa roditeljima, bakom i stricem. O njoj je uglavnom brinula baka Juca. Ne znam gde su joj se roditelji nalazili u tom trenutku, niti kako je izbio požar. Tragedija velika - priča jedan komšija u Ulici Cara Lazara, kod broja 130, neposredno pokraj zgrarišta.

Ljudi u prolazu se zgrožavaju, a upućeniji iz komšiluka ne kriju sumnju da je požar, možda, i podmetnut. Začudo, u ovoj kući, neposredno pre izbijanja požara, nestalo je vode.

- Nismo sigurni šta je uzrok dok istraga ne završi slučaj. Moguće je i da je požar podmetnut. Jer, pojedini članovi iz te porodice poznati su po alkoholisanosti, a stric devojčice D.V. je poznat i policiji po svojim kriminalnim radnjama. On se sumnjiči i za jedan nedavno podmetnuti požar u ovom kruševačkom naselju - priča drugi komšija iz neposrednog okruženja, kome je taj D.V, navodno ukrao bojler, a kako kaže, nije odgovarao.

Od članova porodice, dok su vatrogasci gasili požar, nije bilo nikoga.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading