KRVNIČKI PRETUČENA STARICA (79) U TURIJI! Mučki je prebio komšija u njenoj kući, a razlog je frapantan!

Autor: Republika

Hronika

21.03.2021

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maria P. (79) iz Turije zadobila je teške telesne povrede opasne po život kada ju je u njenoj porodičnoj kući mučki prebio komšija Zoran Z. (29).

RepublikaFoto: pixabay.com

Kako nezvanično saznaje "Blic" iz izvora bliskih istrazi, Zoran je provalio u kuću nesrećne starice najverovatnije sa namerom da je opljačka.

- Osumnjičeni je razbio staklo na prozoru staricine kuće u kojoj živi sama i ušao u sobu misleći da Maria spava. Međutim, zatekao je ženu budnu i počeo je da je udara tupim predmetom po glavi dok nije izgubila svest a zatim je pobegao sa mesta zločina - kaže izvor "Blica".

U Kliničkom centru Vojvodine kažu da je Maria P. primljena u novosadski Urgentni centar 19. marta sa višestrukim traumatskim povredama od kojih su najdominantnije povrede kostiju glave i lica.

- Nakon urgentno sprovedenog dijagnostičkog protokola i inicijalnog operativnog zahvata pacijentkinja je u teškom opštem stanju smeštena na Klinici za reanimaciju i intenzivnu terapiju KCV, gde se primenjuju sve mere intenzivne terapije i nege - kažu za "Blic" u KCV.

Novosadska policija saopštila je da je danas nakon intenzivnog operativnog rada uhapsila osumnjičenog i odredila mu policijsko zadržavanje do 48 sati i on će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu za teško ubistvo u pokušaju biti priveden višem javnom tužiocu u Somboru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading