Nesrećni Milorad poginuo na Ibarskoj kada se vraćao sa korona žurke: Prelazak van pešačkog je bila kobna greška

Autor:

Hronika

21.03.2021

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milorad S. (37) iz obližnjeg mesta Boljkovac je pešak koji je u noći između petka i subote poginuo kod Gornjeg Milanovca. Prepoznavanje tela je obavio njegov brat.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Prema saznanjima iz istrage Milorad je radio u Gornjem Milanovcu i zbog prirode posla je privatno stanovao u tom gradu. Nezvanično, te večeri kada je izgubio život, vraćao se sa korona žurke koja je organizovana u jednom milanovačkom naselju. Žurku je napustio ranije, jer je u subotu trebalo da radi prvu smenu.

Podsećamo, Milorad S. je nastradao na Ibarskoj magistrali, kod benzinske pumpe, na ulasku u Gornji Milanovac. Dok je prelazio magistralu van obeleženog pešačkog prelaza na njega naleteo automobil marke “škoda” koji se kretao iz pravca Beograda prema Preljini. Mladiću koji je bio za volanom škode nije određen pritvor, jer nije bio u alkoholisanom stanju niti je brzo vozio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading