DVOSTRUKO HAPŠENJE U NOVOM PAZARU! Otac u zatvoru zbog divlje gradnje, a sin zbog napada na policiju! NAPRAVILI JOŠ JEDAN TEŽAK PREKRŠAJ!

Autor: Republika

Hronika

19.03.2021

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Novom Pazaru uhapsila je H. S. (1989) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo građenje bez građevinske dozvole i novopazarca E. S. (1986) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću.

RepublikaFoto: pixabay.com

Osumnjičeni H. S. se tereti da je kao investitor izvodio radove na izgradnji jedne višespratne zgrade bez dozvole za gradnju.

Policija je na navedenom gradilištu zatekla radnike, a u prizemlju objekta koji se gradi zatečen je neprijavljeni ugostiteljski objekat vlasništvo E. S. u kojem se nalazilo pet lica.

Tom prilikom, osumnjičeni E. S. i njegov šezdesettrogodišnji otac nasrnuli su na dvojicu policijskih službenika kako bi ih sprečili da izvrše kontrolu objekta, a E. S. im je i pretio. 


Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, osumnjičenima H. S. i E. S. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Protiv šezdesettrogodišnjeg muškaraca biće podneta krivična prijava,u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično deloometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Komunalna inspekcija će protiv vlasnika neprijavljenog lokala podneti odgovarajuću prijavu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading