VELJA NEVOLJA SPREMAO POKOLJ POLICAJACA NA SRETENJE!? Belivuk imao doušnike u MUP I SPREMAO JEZIVU OSVETU!

Autor: Republika

Hronika

19.03.2021

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozloglašeni kriminalac Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, pripremao je likvidaciju nekoliko inspektora koji su istrađivali njegovu mafijašku bandu.

RepublikaFoto: ATA Images
Belivuk planirao da se osveti inspektorima koji su radili na njegovom slučaju

Velja Nevolja je spremao osvetu policajcima koji su istraživali njegove kriminalne radnje! Pripadnici Belivukove kriminalne grupe su pratili inspektore koji su ih istraživali, a u "Skaj" telefonima, koje su kriminalci koristili, pronađene su slike i podaci policajaca i njihovih porodica, piše Informer.

Planirano je da svi inspektori budu likvidirani oko Sretenja (15. februar), ali su Belivuk i njegova banda preduhitreni i uhapšeni su desetak dana pre planiranog pokolja!

- Prilikom hapšenja Belivukove bande 4. februara, od njih su zaplenjena 44 mobilna telefona sa "Skaj" aplikacijom. Nakon što su naše bezbednosne službe sobile sofisticiranu opremu za "otključavanje" tih šifrovanih telefona, u njima su nađeni zastrašujući snimci mučenja i kasapljenja žrtava. Međutim, inspektore je posebno šokiralo kada su u tim telefonima videli svoje slike i sve lične podatke - kaže sagovornik Informera i dodaje:

- Da sve bude još strašnije, inspektori su otkrili da su Belivukovi mafijaši pratili njihove supruge, pa čak i decu, koji su snimali ispred škola. Takođe, na snimcima se vide i privatni automobili inspektora, a u prepiskama članova bande otkriveno je da je likvidacija policajaca bila planirana na Dan državnosti, na Sretenje. Velja je bio potpuno uveren da ga "Skaj" aplikacija u potpunosti štiti od svakog praćenja, pa je preko tih kriptovanih telefona planirao pokolj policajaca - kaže sagovornik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Bane

19.03.2021 11:18

Uvesti smrtnu kaznu za ovakve zlikovce pa neka se Brisel i bilo ko drugi ljuti koliko hoce.

Mily

19.03.2021 11:59

Belivukove kriminalne radnje ispitati do kraja i osuditi ga na maksimalnu kaznu zatvora! Pronaci sve one koji ugrozavaju zivot predsednika i njegovih saradnika i izvesti ih pred lice pravde!

Zoran

19.03.2021 20:08

Naša država se odlučno bori protiv kriminala i siguran sam da će svi završiti iza rešetki.