ĆERKA UBILA MAJKU! Jeziv porodični zločin u BEČEJU, POZNATI I BIZARNI DETALJI!

Autor: Republika

Hronika

16.03.2021

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divna M. (23) svirepo je ubila majku Danicu M. nakon čega je njeno telo bacila u šaht iu zakopala ga ciglama i peskom, otkriva Republika. Prema našim saznanjima, jeziv porodični zločin dogodio se u Bečeju, a pratio ga je niz bizarnih okolnosti.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Naime, kako otkriva Republika, Monika Č, ćerka Danice koja živi u Leskovcu, prijavila je policiji da se već dva meseca nije čula sa majkom.

- Tada počinje da se odmotava klupko. Monika je ispričala policajcima da je razgovarala sa polusestrom Divnom, koja živi u Bečeju, ali sa kojom nije u dobrim odnosima. Tada joj je polusestra isrpičala da joj se majka navodno udala i da ona ne zna gde je - objašnjava naš sagovornik upućen u istragu.

Policajcima je, kako navodi naš izvor, sve bilo sumnjivo, zbog čega je odmah pokrenuta istraga i zbog čega su obavljeni razgovori sa Divnom.

- Od početka celog slučaja, nešto je tu, narodski rečeno, "opasno smrdelo". Obaveljen je razgovor sa Danicom i ona ne ostala pri staroj priči da joj se majka udala, ali ih je "začinila" sa drugim detaljima. Jedan od tih detalja bio je taj da je majka navodno prodala i nekretninu u kojoj je živela - kaže naš sagovornik.

RepublikaFoto: pixabay.com/MUP

Epilog bizarnog porodičnog zločina bio je poznat tek nakon što je Danica po drugi put privedena u stanicu policije u Bečeju, pošto policajci koji su radili na slučaju nikako nisu prihvatali njenu verziju priče.

- Tek onda je priznala da je ubila majku posle svađe, i to udarajući je nogama i rukama po telu i glavi. Priznala je da je telo bacila u šaht i zatrpala ga ciglama i peskom - dadaje naš izvor.

Kako Republika saznaje, o jezivom porodičnom zločinu, obavešteno je Više javno tužilaštvo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading