DIVLJAO U SAOBRAĆAJU, SAPUTNICA SNIMAK POSTAVILA NA DRUŠTENE MREŽE! Policija u Inđiji ga našla i oduzela mu vozilo!I TO MU NIJE JEDINA KAZNA!

Autor: Republika

Hronika

15.03.2021

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji, efikasnim radom, identifikovali su i pronašli dvadesetosmogodišnjeg vozača "audija" koji je preksinoć, oko ponoći, prošao kroz raskrsnicu ulica Kralja Petra Prvog i Sonje Marinković u Inđiji, za vreme crvenog svetla na semaforu.

RepublikaFoto: pixabay.com

Prolazak kroz raskrsnicu za vreme crvenog svetla na semaforu snimila je njegova saputnica i video-snimak postavila na društvenu mrežu. 

Policija je vozača privela nadležnom prekršajnom sudiji koji ga je zbog ovog saobraćajnog prekršaja kaznio novčanom kaznom u iznosu od 35.000 dinara i zabranom upravljanja putničkim motornim vozilom u trajanju od pet meseci.

Takođe, vozaču je privremeno oduzet automobil.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, posebno na vozače motornih vozila da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, kako ne bi ugrozili ni svoju, ni bezbednost drugih učesnika u saobraćaju. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading