VELJA NEVOLJA KUPIO STAN INSPEKTORU UKP! Njihove supruge bile nerazdvojne prijateljice!

Autor: Republika

Hronika

12.03.2021

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u okviru istrage protiv Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, otkrio da je on pre nepune tri godine kupio stan jednom inspektoru Uprave kriminalističe policije (UKP).

RepublikaFoto: ATA Images
Veljko Belivuk imao svoje ljude u policiji

Ovo je još jedan dokaz da je Veljko Belivuk imao saradnike u policiji, a na ovaj ili slične načine im se zahvaljivao za "usluge".

 

U ovom slučaju je reč o stanu koji se nalazi u širem centru Beograda, a u istoj zgradi je Belivuk kupio i jedan stan za sebe.

- Istraga treba da utvrdi šta je taj policajac toliko učinio Belivuku da mu ovaj kupi stan, ali to sigurno nije bila neka sitna usluga. Trenutno se prikupljaju materijalni dokazi koji bi trebalo da potkrepe operativna saznanja, nakon čega će taj inspektor biti uhapšen - rekao je izvor Informera iz istrage i dodao da su supruge Belivuka i tog policajca veoma bliske prijateljice.

- Donedavno su bile skoro nerazdvojne, a nakon što je Velja uhapšen 4. februara sa svojim saradnicima, njih dve su se malo udaljile i nisu više u kontaktu - dodao je sagovornik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zoran

13.03.2021 07:50

Mali znak pažnje poslovnog partnera, a i komšije. Jel' i direktor policije dobio mali znak pažnje, pa imaju iste automobile sa istim tablicama, koje nisu u sistemu. Baš dirljivo.