PROVALJENI! Evo kako je Velja Nevolja davao informacije KRIK o Danilu

Autor: Republika

Hronika

10.03.2021

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su obelodanjene šokantne informacije o povezanosti portala KRIK sa uhapšenim vođom mafijaškog klana Veljkom Belivukom zvanim Velja Nevolja, Republika je došla do novih saznanja koji će jednom za svagda staviti tačku na pokušaje KRIK da se predstavi kao objektivan i nezavisan medij!

RepublikaFoto: Tanjug/Dragan Kujundžić/B. Stekić/Starsport
Danilo Vučić, Velja Nevolja i Stevan Dojčinović iz KRIK

Naime, pouzdani izvor Republike obelodanio nam je kako je u praksi funkcionisala medijsko-mafijaška hobotnica koja je u više navrata u prošlosti vodila brutalnu hajku protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog sina Danila.

- Nakon što je objavljeno da je Velja preporučivao baš novinare KRIK, valjda je sad sve svima jasno - konstatuje naš izvor.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Aleksandar i Danilo Vučić

Kako on objašnjava, medijska hajka koju je KRIK svojevremeno vodio protiv Danila Vučića sa ciljem da ga predstavi kao nekoga ko je blizak kriminalcima, poticala je direktno od Velje Nevolje.

- Znate kako to ide - šta Belivuk zamisli, to KRIK sporovodi. Mehanizam je vrlo jednostavan: kada Danilo, primera radi, gleda neku utakmicu, navijači to dojave Velji, a Velja šalje KRIK. A onda KRIK piše tekstove u kojima iznosi laži, podmetanja, poluinformacije, spinove... I onda  to ode u javnost - ističe naš sagovornik.

Podsetimo, Nenad Marković, otac nestalog Strahinje Markovića nedavno je u potresnoj ispovesti ispričao da ga je upravo Belivuk savetovao da se konsultuje sa novinarima KRIK.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Todor Čačak

10.03.2021 14:37

Jeste Krik su kriminalci, oni su krivi za sve