(FOTO) OVAJ ČOVEK STOJI IZA JEZIVE GRUPE NA VAJBERU O KOJOJ BRUJI SRBIJA: Manijak iz Niša je KADET VOJNE AKADEMIJE

Autor:

Hronika

09.03.2021

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Tviteru je razotkrivena još jedna grupa sa fotografijama devojaka iz Niša, a saznalo se i ko stoji iza svega

RepublikaFoto: printscreen/twitter
N.S iz Niša stoji iza grupa koje ponižavaju žene

Grupa "Nišlijke" broji oko 25 hiljada članova, a "materijal" u grupi su snimci odnosa, obnažene fotografije, ali i "instrukcije" kako devojke namamiti pred kameru, ili da se fotografišu eksplicitno.


Svi oni koji su objavljivali prepiske i skrinšotove iz grupa, pre ili kasnije bili su izloženi pretnjama. Takođe, članovi grupe uglavnom ističu da "ne mogu sve da ih pohapse", tako da sebe uglavnom smatraju nedodirljvim.
Foto: printscreen/twitter
Podnete su prijave protiv administratora jezivih grupa na Vajveru i Telegramu

- Ja sam pre godinu dana saznala za grupu jer se moj Instagram profil provlačio po njoj, tražili su moje gole slike i snimke. Tek sada sam se dočepala svih grupa, učlanila se u njih sa lažnih profila i sve skrinšotovala. Naravno, ne mogu sve, jer slike i snimci nedužnih devojaka, pa čak i dece, stižu nenormalno brzo -  ispričala je Staša koja je sve i pokrenula na Tviteru u razgovoru za "Žena.rs".

Foto: printscreen/twitter
N.S iz Niša je kadet Vojne Akademije

Staša je uspela da sazna da je administartor grupe "Nišlijke", koja broji više od 20.000 ljudi, izvesni N.S. iz Niša.

Kako saznaje portal Republika.rs protiv N.S iz Niša građani su podneli krivičnu prijavu.

Ministarstvo odbrane najoštrije je osudilo plasiranje svih sadržaja na društvenim mrežama koji vređaju čast i dostojanstvo žena.

Muškarac N.S. iz Niša, za koga se u pojedinim medijima i na društvenim mrežama tvrdi da stoji iza grupe "Nišlije sa Telegrama", nije pripadnik Vojske Srbije, niti je ikada bio kadet Vojne akademije. Navedeno lice bilo je ranije na dobrovoljnom služenju vojnog roka, navodi se u saopštenju Ministarstva nakon komentara na društvenim mrežama da je N.S bio kadet Vojne Akademije.

Foto: printscreen/twitter

Krivična prijava protiv administratora

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading