ŠUTANOVAC ISPALIO KALINIĆA: Glumac izvisio na suđenju zbog nasilja na utakmici!

Autor:

Hronika

09.03.2021

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje voditelju i glumcu Milanu Kaliniću za nasilnicko ponasanje na sportskoj priredbi danas je odloženo u Višem sudu u Beogradu zbog bolesti njegovog branioca.

RepublikaFoto: Starsport, instagram.com/kalinic.milan72
MILAN KALINIĆ: Ništa od Šutanovca

Kalinićev advokat Andrea Vidović opravdala je izostanak dostavljenom potvrdom da je pozitivna na koronavirus.

Popularni voditelj je bio neraspoložen za komunikaciju sa novinarima i dok je čekao da pretres počne vreme je prekraćivao tako što je čitao vesti na mobilnom telefonu.

- Mislim da je Živorad Anđelković poslovno u inostranstvu i nisam uspeo da ga nađem. Pretpostavljam da ću do sledećeg ročišta stupiti u kontakt s njim - rekao je Kalinić nakon što je ustao, za razliku od prošlog puta, kada ga je sudija opomenuo da se ustaje kad se govori pred sudom.

Zanimljivo je da je Milan odustao svedoka političara Dragana Šutanovca kojeg je njegov branilac dva puta imenovala pred sudom kao nekog ko će potvrditi da Kalinić nije udario oštećenog, kako se tereti.

- Šutanovca ni ne planiram da pozovem - rekao je Kalinić kada ga je sudija pitao da li je obavestio svedoke da dođu na njegovo suđenje.

Podsetimo, pred početak derbija u aprilu 2019. godine došlo je do sukoba navijača iz VIP lože među kojima je bio Milan Kalinić.

Zbog ovog incidenta u kojem je povređen portparol Zvezde Marko Pavlović, Dalibor Krković i Filip Volšek su prošle godine sa tužilaštvom sklopili sporazum o priznanju krivice za krivično delo nasilničko ponašanje, na osnovu kojeg su osuđeni iste - uslovne kazne od po četiri meseca zatvora, novčanu kaznu od po 70.000 dinara i zabranu prisustvovanja utakmicama od godinu dana.

I Kalinića tužilaštvo tereti za nasilničko ponašanje, odnosno da je navukao Krkoviću jaknu preko glave, a potom ga udario šakom u glavu, ali on to negira, tvrdeći da nikoga nije ni pokušao da udari, niti da je udario Krkovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading