OTKRIVENI NASLEDNICI VELJKA BELIVUKA: Ko su VRAČARCI? Krvoločna petorka povezana sa KAVČANIMA, a trenutno u bekstvu!

Autor: Republika

Hronika

08.03.2021

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na teritoriji Srbije otkriven je novi, Vračarski klan, čiji su članovi trenutno u bekstvu.Prema operativnim saznanjima su blisko sarađivali sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Mario Sekulic
Veljko Belivuk

Iz nedelje u nedelju javljaju se nove informacije vezane za kriminalne aktivnosti Belivuka i Miljkovića.

Otkrivena je još jedna kriminalna grupa koja je blisko sarađivala sa Veljom Nevoljom, samim tim i sa Kavčanskim klanom, pojašnjava Mladen Mijatović na TV "Pink".

Poznati su pod imenom Vračarski klan. Njihov vođa se zove Nikola Vušović Džoni, koga prate još četvorica ozbiljnih kriminalaca.

Svih pet čanova su u bekstvu, a prema informacijama se tvrdi da su na Pirinejskom poluostrvu. Mijatović je podsetio da je petorka su bliski sa Kavačkima, tj. njihovim vođom Radojem Zvicerom.

Navodi se da su hteli su da su imalči ozbiljne namere u preuzimanju kriminal u Srbiji. Svi su identifikovani i smatraju se izuzetno opasnima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Realno

08.03.2021 19:03

Ova hobotnica, koja se širi na sve strane, može da se reši samo policijskim crnim trojkama. Za 6 meseci zemlja bi bila očišćena od smeća.

zašto

09.03.2021 08:20

nekada je to rešavala BIA. samo nestanu...