POZNAT IDENTITET ISKASAPLJENIH ŽRTAVA VELJE NEVOLJE? Reč je o jednom navijaču Zvezde i jednom Partizanovom!

Autor: Republika

Hronika

07.03.2021

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na fotografijama koje je državni vrh pokaza vide se tela na kojima su vidljivi tragovi mučenja, a pretpostavlja se da je reč o Zdravku Radojeviću i Goranu Veličkoviću

RepublikaFoto: Starsport/printscreen/TV Prva
Jedna o žrtava Velja Belivuka i njegove kriminalne grupe

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prikazao je jezive fotografije žrtava koje su na najmonstruozniji i najsuroviji način likvidirali pripadnici kriminalne grupe na čijem čelu su bili Veljko Belivuk i Marko Miljković Mare.

Ministar Vulin nije rekao o kome se tačno radi, osim da je u jednom slučaju navijač Crvene zvezde, a u drugom navijač Partizana.

- Rat između klanova Zvicera i Bojovića doneo je mnogo ubistava. Čekamo dovoljno dokaza, očekujemo da ćemo rasvetliti i peto i šesto i sedmo ubistvo. U reonu između Loznice i Šapca juče smo pronašli smo 21 cevu. To je najveći arsenal koji smo ikada pronašli - rekao je Vučić.

Pretpostavlja se da je na jednoj od užasnih fotografija telo Zdravka Radojevića, iz Koteža, inače navijača Crvene zvezde koji je došao u sukob sa klanom Veljka Belivuka, prenosi Objektiv.

On je jedan od onih čija je sudbina bila nepoznata do hapšenja početkom februara. On je nestao prošle godine a prema dosadašnjim rezultatima istrage on je namamljen u jedan od objekata koje su Belivuk i Miljković koristili kao mučionicu i mesto za likvidacije.

Pretpostavlja se da je druga žrtva čije obezglavljeno telo su snimali osumnjičeni, pripadaju navijaču Partizana Goranu Veličkoviću Goksiju, članom suparničke navijačke frakcije. On je otet u centru Beograda u Deligradskoj ulici, a i on je pe likvidacije bio mučen a potom na najsuroviji način ubijen.

Predsednik Srbije je izjavio da su članovi kriminalne grupe snimali i video materijal da bi te klipove slali suparničkim klanovima, ali i da bi se hvalili svojim zlodelima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading