(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) BRUTALNE EGZEKUCIJE VELJINE GRUPE! Vrh države objavio monstruozne fotografije žrtava

Autor: Republika.rs

Hronika

06.03.2021

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar policije Aleksandar Vulin izneo je zastrašujuće fotografije likvidacija koje je učinio mafijaški klan Veljka Belivuka.

RepublikaFoto: KlikTV/Prva
Fotografije ubistava Veljka Belivuka

Na fotografijama se vidi zaplenjeno oružje, krvava ubijena tela i odrubljena glava. Ako imate slab stomak, ne gledajte video ispod!

- Videće se dva lica likvidirana na jednom brutalnom i monstruoznom načinu. Ovo je snajperska puška koja se ne nabavlja za reket. Ovo je prvo telo koje ima tetovažu navijača Crvene zvezde, ovo je telo bez glave i vidite tragove mučenja po telu, ovo je odsečena glava. Osnovano sumnjamo da je u pitanju navijač Partizana - najavio je predsednik Vučić seriju fotografija na konferenciji posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Boris

06.03.2021 21:29

Nažalost i ovo je naša realnost

Marko

06.03.2021 21:42

Sve su to olosi .. a drzava sa njima suruje... jadno je kada moraju da se pravdaju na ovaj nacin ...

Ivana

07.03.2021 00:47

Dno dna ovo je mostrumi da tolika mržnja postoji između Zvezdaša i Partizanovaca to niko ne bih rekao, pa ovo je više nego strašno.