PUKLO JE KAO BOMBA: Meštani Gračanice potreseni nakon jezive nesreće!

Autor:

Hronika

05.03.2021

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Apelujemo da se kroz Gračanicu konačno postave saobraćajna signalizacija i ležeći policajaci, kako bi se smanjio broj saobraćajnih nesreća i nezgoda", izjavili su meštani Gračanice, vidno uznemireni nakon saobraćajnog incidenta, kada je vozač automobila iz još neutvrđenih razloga, udario trinaestogodišnjeg dečaka, dok je vozio bicikl.

Foto: youtube.com/Kosovo Online
Mesto nesreće

- Puklo je kao bomba. Mislili smo da je neko udario u naš lokal. Kad smo ja i supruga izašli do asfalta, ona je videla telo, prišla, a ja sam otrčao po vodu i da zovem pomoć. Vozač automobila nije ni stao da pruži prvu pomoć unesrećenom dečaku koji je ležao na asfaltu - ispričao je Novica Filipović za Kosovo online.

Meštani Gračanice su zabrinuti za bezbednost dece zbog bahate i brze vožnje u saobraćaju. Ističu da je na ovoj deonici puta, od Doma kulture prema Ajvaliji, ovo bio 17 saobraćajni incident, u poslednjih 20 godina.  

- Pod hitno mora da se nešto preduzme, da li su to školski policajci ili da neko obezbeđuje decu dok odlaze i vraćaju se iz škole. Često puta sam bio zabrinut kad se deca vraćaju iz škole i kada žure za školskim autobusima. Vozi se neverovatno brzo i nažalost evo šta se večeras dogodilo - kazao je Siniša Đorđević. 

Magistralni i lokalni putevi kroz opštinu Gračanica su poslednjih godina često preopterećeni saobraćajem i koriste se kao zaobilaznica za prištinski aerodrom i uključenje za novosagrađene autoputeve prema Albaniji i Severnoj Makedoniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading