UŽAS U NOVOM SADU: Zatočenu ženu mučili pet dana - PEKLI JE PO LICU I PODVODILI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jaroslava Č. (40) iz Bačkog Petrovca preživela je pakao kad su je napadači zatočili u kući u Novom Sadu i pet dana se brutalno iživljavali nad njom.

Napadači se pet dana iživljavali nad Jaroslavom Č. iz bačkog Petrovca/Foto: Ilustracija

Kako saznajemo, nasilnici su navodno primoravali Jaroslavu Č. i da se bavi prostitucijom.

Zbrinuta u bolnici

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, slučaj je otkriven nakon što je pretučena žena uspela da pobegne iz zatočeništva i s povredama dođe u Klinički centar Vojvodine.

- Jaroslava Č. imala je brojne povrede po telu, kao i opekotine po ruci i licu. Kosa joj je na pojedinim mestima bila iščupana, a lekari su odmah o svemu obavestili policiju - priča naš sagovornik.

Kako dodaje, povređena žena inspektorima je otkrila detalje jezivog iživljavanja i zlostavljanja koje je preživela.

- Jaroslava Č. je ispričala da ju je kobnog dala muškarac koga poznaje pod nadimkom Testerac odvezao do jedne kuće u Novom Sadu. Tamo su je sačekale Sandra J. (27) i Jasmina S. (47) i tad počinje pakao - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Prema tvrdnjama Jaroslave Č., Sandra J. i Jasmina S. su je zarobile u kući i svakodnevno je tukle i zlostavljale.

Povređena žena ispričala da su joj napadači pretili da će je povrediti ako ne pristane da se prostituiše

- Pretučena žena tvrdi da su je nasilnice primoravale da se prostituiše. Sve vreme su joj pretile da će je prebiti ako ih ne bude slušala, udarale su je, pa su je, kako tvrdi, čak pekle i po licu da bi im se povinovala - objašnjava naš sagovornik.

Istraga u toku

Kako dodaje, posle pet dana pakla, Jaroslava Č. uspela je da iskoristi nepažnju zlostavljačica i pobegne iz kuće užasa.

- Sela je u prvi taksi i odvezla se u bolnicu. Policija je odmah po prijavi krenula u potragu za nasilnicima. U kući u kojoj je Jaroslava bila zatečene su Sandra J. i Jasmina S., kao i dvojica muškaraca - priča naš izvor.

Protiv žena je podneta krivična prijava, dok su muškarci koji su bili u njihovoj kući saslušani.

- Izjavu je dala i osoba koja je Jaroslavu dovezla do "tamničarki". Istraga o ovom slučaju je i dalje u toku - kaže naš sagovornik.

Otac: Napadači moraju da odgovaraju

Jan Č., otac pretučene Jaroslave Č., potvrdio je za Srpski telegraf da je njegova ćerka bila žrtva nasilja.

- Jaroslava ima tešku dijagnozu, jako je povodljiva i svima veruje. Te osobe su je namamile u kuću, uzele joj novac i mobilne telefone i brutalno se iživljavale nad njom. Ovako nešto i psu da se uradi treba da bude kažnjeno, a ne jednom ljudskom biću - kaže potreseni otac.

5 odsto površine tela prekriveno opekotinama

Jan Č. dodaje da ne zna ko je zlostavljao njegovu ćerku i zbog čega.

- Jaroslava je puštena na kućno lečenje, svi brinemo o njoj. Najgore je prošlo, bitno je da joj je bolje, povrede na licu se saniraju. Sada ju je sreća poslužila, drugi put možda neće - kaže Jan Č.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading