Mimi Oro otkrila DETALJE ISPITIVANJA U SBPOK: Evo šta je rekla na pitanje o Velji Nevolji!

Autor:

Hronika

02.03.2021

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, danas je zajedno sa Tijanom Ajfon privedena i sprovedena u SBPOK.

RepublikaFoto: ST/A. NALBANTJAN
Mimi Oro

Ona je u popodnevnim časovima puštena, a za objektiv je potvrdila da je bila u prostorijama SBPOK i da je tamo dala izjavu, ne želeći da otrkiva detalje razgovora sa inspektorima.

- Bili smo na razgovoru u vezi ove situacije u gradu što svi pričaju, davala sam izjavu 4 sata i ja ne smem ništa konkretnije da pričam zato što su ovo ozbiljne stvari. Rečeno nam je da mnogo ne komuniciramo sa novinarima znate i sami da se ne bi remetila istraga. Saslušana sam u svojstvu građanina - rekla je Mimi Oro za Objektiv.rs.

Na pitanje da li poznaje Veljka Belivuka i da li je ispitivana u vezi njega ona je rekla:

- Sigurno nismo išli zbog vremena ako su nas priveli ovako (smeh). Naravno da je jasno svima što smo saslušavane, 4 sata su me ispitivali u svojstvu građanina.

Ona je posle saslušanja izašla vidno nasmejana iz prostorije SBPOK, za razliku od njene prijateljice Tijane Maksimović poznatije kao Tijana Ajfon, koja je besno napustila prostorije SBPOK-a u Makišu, takođe, ona nije odgovarala na pozive novinara.

Podsetimo, Tijana Ajfon je bivša verenica Miroslava Tadića zvanog "Mikser", koji je bio član obezbeđenja Velje Nevolje. Njemu se sudi za smrt Slobodana Vukića na splavu "Tilt". Tijana mu je redovno dolazila na suđenja i slala poljupce, ali su nakon njegovog izlaska iz zatvora raskinuli. Tadić je uhapšen kao član kriminalne grupe Velje Nevolje.

Mimi Oro je na saslušanje popodne došla vidno neraspoložena, a izašla je vesela nakon ispitivanja u SBPOK-u.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zdjurdjevic

03.03.2021 06:53

Bravo, istraga ide "pravim" putem. Privedene su ključne osobe koje su verovatno i vežbale da pucaju iz snajpera. Ne one su ustvari bile mete u koje su "pucali".