POLICIJA SPREČILA KRVOPROLIĆE: Mladić zatečen sa kratežom u dvorištu, uhapšena dva muškarca zbog pretnji ubistvom

Autor: Republika.rs

Hronika

02.03.2021

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Boru lišila je danas slobode D. Đ. (29), iz okoline tog grada, nakon što su ga, sa kratežom u ruci, zatekli u dvorištu tridesetogodišnjeg muškarca iz okoline Bora.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Foto: Ilustracija

Organi reda su uhapsili i N. Ž. (44), koji je sedeo u automobilu parkiranom ispred dvorišta, a koji se sumnjiči da je nekoliko dana ranije pretio ubistvom ovom tridesetogodišnjaku.

Sumnja se da su se njih dvojica, oko ponoći, dovezli do kuće oštećenog i da ga je N. Ž. pozvao telefonom i počeo da mu preti. D. Đ. se sumnjiči da je potom iz automobila uzeo kratež, koji ilegalno poseduje N. Ž, i ušao u dvorište tridesetogodišnjaka. Policija, koja je stigla nekoliko minuta kasnije, zatekla ga je kako stoji u dvorištu sa puškom u ruci i uhapsila ga, prenose Novosti.

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a N. Ž. i krivično delo ugrožavanje sigurnosti, po nalogu nadležnih tužilaštva, određeno im je zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading