ODLOŽENO SUĐENJE TRANSVESTITU ZA BRUTALAN ZLOČIN: Evo zbog čega proces nije nastavljen i kada će biti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje transvestitu Goranu Abdulovu, koji je osumnjičen za ubistvo Marka Radovića iz Nevesinja, nastavljeno je danas u Višem sudu.

RepublikaFoto: facebook.com/MarkoRadović/PrivatnaArhiva
Marko Radović i Goran Abdulov

Na suđenju se nije pojavio advokat optuženog Dragan Marović iz razloga što je njegova supruga pozitivna na koronavirus, o čemu je uredno obavestio sudiju. 

Kako je naglasio, danas nije uspeo da nađe zamenu, pa je suđenje odloženo za 12. april.

Takođe, Marović ni u novembru nije došao na suđenje jer je on bio pozitivan na Kovid-19. 

Ni majka Gorana Abdulova danas po prvi put nije došla na suđenje zbog porblema sa kukom zbog kog se otežano kreće. 

Da podsetimo, suđenje je u januaru krenulo iz početka zbog promene predsednika Sudskog veća. Abdulov je i tada priznao da je svog dečka 7. jula 2018. usmrtio nožem u Zemunu. Na današnjem ročištu trebalo je da se otkriju ključne poruke koje je ubica slao žrtvi pred ubistvo.

Planirano je da na današnjem pretresu bude izvršen uvid u sve dokaze i svedočenja, a onda i da se nastavi čitanje poruka koje je okrivljeni razmenjivao sa žrtvom pred ubistvo.

Tokom nedavnih ročišta prilikom pregleda telefonskih prepiski ustanovljeno je da su Goran i Marko bili u lošim odnosima i da su se stalno svađali, a da je Abdulov često dolazio kod studenta iz Bosne nepozvan, zahtevajući da imaju odnose. Marko ga je konstantno odbijao, što je kod optuženog izazivalo sve veći gnev. Takođe, pokazivao je i ljubomoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading