LOPOV IZ SRBIJE UHAPŠEN PO ŠVAJCARSKOJ POTERNICI NA NESVAKIDAŠNJI NAČIN: Krio se u rupi ispod poda sobe!

Autor:

Hronika

28.02.2021

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuska policija uhapsila je Srbina (51) za kojim su tragale švajcarske vlasti. On se krio u oblasti Mozel, na granici sa Nemačkom, a policija ga je zatekla u rupi ispod poda kuće u kojoj je boravio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Švajcarci su za njim tragali godinu dana. Još u novembru 2020. švajcarska policija upozorila je francuske kolege da se begunac za kojim se traga zbog brojnih provala krije na njihovoj teritoriji. Prema pisanju francuskih medija, za njim je bila raspisana međunarodna poternica.

Francuska policija je pokušala da locira begunca, ali je odmah bilo jasno da je reč o veoma veštom kriminalcu. Često je menjao boravište i, pritom, koristio mnoštvo lažnih dokumenata, pomoću kojih je putovao po Nemačkoj i Luksemburgu.

Policija je dobila ovlašćenje da ga prisluškuje i prati i nedavno je uspela da ga locira. Inspektori su bili sigurni da živi u jednoj seoskoj kućici istočno od Meca i vrlo blizu granice sa Nemačkom.

- Nekoliko dana je njegova kuća je nadgledana. Policija je videla da se kreće po prostorijama i odlučeno je da se krene u hapšenje. Međutim, kada su upali, stan ovog Srbina je bio prazan - pišu francuski mediji.

Policija je počela detaljno da pretresa svaki kutak sve dok jedan od policajaca nije primetio nešto čudno na podu u spavaćoj sobi. Tada su otkrili da se ispod poda krije malo skrovište u kojem je begunac pronađen. Odmah je uhapšen i biće u francuskom pritvoru sve dok ga ne isporuče švajcarskim vlastima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading