MISTERIOZNA SMRT DEVOJKE NA VIDIKOVCU: Komšije otkrile JEZIVE DETALJE! OVO JE UKLETI KRAJ?!

Autor: A. GRUJIĆ - S. STEPANOVIĆ

Hronika

26.02.2021

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanari zgrade u Ulici Patrijarha Joanikija u Beogradu pronašli su juče ispred svoje zgrade telo mlade devojke (20), koja je najverovatnije skočila s požarnih stepenica na 11. spratu. Prema našim saznanjima, postoji sumnja i da je smrt nastupila nasilno nakon silovanja.

RepublikaFoto: A. Nalbantjan
Mesto gde je pronađeno telo devojke

Devojku je oko šest sati pronašao stanar zgrade sa koje je skočila i odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć, koja je mogla samo da konstatuje smrt.

- Oko 6.15 probudili su me zvuci policijskih sirena. Izašao sam napolje i video mrtvu devojku u lokvi krvi. Imala je dugu crnu kosu, ležala je na boku, a pantalone su joj bile pocepane - ispričao je S. S. za Srpski telegraf, drugi komšija koji se našao na licu mesta.

Prema njegovim rečima, na nesrećnoj devojci bili su uočljivi i tragovi koji govore da postoji mogućnost da je do smrti došlo nasilnim putem.

- Morao sam da joj priđem da vidim da li je poznajem, ali sam onda shvatio da ona definitivno ne živi u našoj zgradi i da je nikada nisam video. Ono što me je posebno začudilo jeste to da na sebi nije imala donji veš, pa izgleda i kao da je silovana iako policija sumnja da je ipak samoubistvo. Ostaje pitanje zašto su joj onda farmerke bile pocepane - šokiran je naš sagovornik.

Babe "proklele" ovaj kraj

Kako saznajemo, ovaj kraj već godinama prati neka zla kob, a slučaj poput jučerašnjeg već se jednom desio.

- Sa susedne zgrade se pre nekoliko godina, takođe sa 10. sprata, bacio jedan mladić, a komšije pričaju da je ovaj kraj proklet od kada su osamdesetih godina neke babe vračale zbog otimanja zemlje. U prilog tome govori i činjenica da se iz zgrade, pored ove s koje se bacila devojka, nijedan mladić, kao ni devojka, ne mogu udati ili oženiti, a ima i dosta drugih nesreća i svuda se okupljaju narkomani - ispričale su nam komšije iz Ulice Patrijarha Joanikija.

Nekoliko okupljenih stanara takođe je potvrdilo da ne prepoznaju lice mlade nesrećnice. Njeno telo odneto je na obdukciju, koja će utvrditi tačan uzrok smrti i otkriti da li je devojka ubijena ili je ipak sama presudila sebi. Policija je pokrenula istragu i radi na utvrđivanju identiteta.

Smrt ove devojke je druga misteriozna tragedija koja se desila u poslednjih nekoliko dana jer je u nedelju pronađeno telo Jovana Veselinovića (18) u Nišu u nedovršenoj zgradi. Ni u ovom slučaju još nije potvrđeno šta je dovelo do njegovog pada kroz otvor lifta.

Jovan je prethodno nestao 17. februara u večernjim časovima, kada se vraćao od druga s kojim je igrao igrice. Potraga za njim trajala je četiri dana, a završila se kada je na njegovo telo u Ulici Branka Krsmanovića na napuštenom gradilištu naišao jedan Nišlija.

Dižu ruku na sebe i zbog korone

Direktorka klinike "Dr Laza Lazarević" dr Ivana Stašević Karličić govorila je jednom prilikom o uticaju pandemije na suicidnost, koje se odnosi na širi region Beograda.

- Preliminarni rezultati govore u prilog višestrukog povećanja broja ljudi sa suicidnim idejama i pokušajima koji su zbrinuti na našoj klinici, i to tokom maja i jula 2020. u odnosu na isti period 2019, izraženo apsolutnim brojevima. Složenijom statističkom analizom biće utvrđena značajnost ovog porasta - naglasila je Stašević Karličićeva.

Samo jedan dan pre smrti ovog maturanta umetničke škole ugašen je još jedan mladi život pod nerazjašnjenim okolnostima. Tinejdžerka (17) iz okoline Varvarina skočila je sa prozora Opšte bolnice u Kruševcu i nakon nekoliko sati podlegla povredama.

- Ona je prvo u alkoholisanom stanju u pratnji tetke došla u Dom zdravlja u Varvarinu, a potom je sanitetom prebačena do kruševačke bolnice i smeštena na dečje odeljenje. U jednom momentu tetka je krenula ka vratima bolničke sobe i devojčica je bukvalno nekoliko trenutaka ostala sama. Popela se na sims prozora i skočila. Nikome nije jasno kako se sve dogodilo - ispričao je izvor iz kruševačke bolnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading