ŽENA UBICE ADVOKATA U ZATVORU PROŽIVLJAVA PAKAO!

Autor: Republika

Hronika

17.11.2017

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Šaranović (39), supruga odbeglog Vladimira Šaranovića (40), osumnjičenog za ubistvo beogradskog advokata Vladimira Zreleca (50), saterana je u ćošak da cinkari muža!

RepublikaFoto: Tanjug/AP/MUP
Vladimir Šaranović - osumnjičen za ubistvo beogradskog advokata Vladimira Zreleca

Kako "Alo!" saznaje, policija od nje, navodno, pokušava da izvuče informaciju da li je Šaranović još u Srbiji i gde ima štek-stanove.

- Nataša Šaranović se sumnjiči za trgovinu drogom, jer je u iznajmljenom stanu na Kanarevom brdu, u kojem je boravila sa suprugom, zaplenjeno oko pola kilograma marihuane. Nude joj nagodbu da će biti puštena da se brani sa slobode ukoliko otkuca muža, ali joj ujedno i prete da će dobiti maksimalnu robiju ako odbije saradnju! Posle premetačine u stanu odveli su je u policijsku stanicu i odmah krenuli sa pitanjima: "Gde ti je muž?!" Pitali su je da li poznaje advokata Vladimira Zreleca i gde je bila 1. decembra 2015, kada je na njega ispaljeno šest hitaca, i ko je pucao. Tražili su da kaže da li je on još u Srbiji i gde ima štek-stanove - navodi izvor blizak istrazi.

Policija intenzivno traga za Vladimirom Šaranovićem, koji je 14. novembra izbegao hapšenje zbog sumnje da je 1. decembra 2015. u blizini Hrama Svetog Save ispalio šest hitaca iz automobila u pokretu u advokata Vladimira Zreleca, koji je bio u svom automobilu. Policija utvrđuje motiv likvidacije advokata i nastoji da rasvetle zbog čega je došlo do razlaza Slobodana Šaranovića i njegovog pulena Miloša Delibašića zvanog Delija i da li je taj sukob povezan sa ubistvom Zreleca, koji je obojici bio branilac!

Prema jednoj verziji, bio je žrtva mafijaškog rata koji je buktao među zaraćenim klanovima Slobodana Šaranovića i Luke Bojovića. Prema drugoj, bio je uzgredna šteta u sukobu Slobodana Šaranovića i Miloša Delibašića Delije, optuženog da je bio član kriminalne grupe koja je učestvovala u ubistvu Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića, dok je prema trećoj verziji Zreleca ubio neko od dužnika, kojima je pozajmljivao novac.

- Pozajmljivao je, navodno, višemilionske iznose, a među dužnicima je i jedan visoki policijski oficir! Policiju najviše zanima zašto je došlo do razlaza između Slobodana Šaranovića i njegovog pulena Miloša Delibašića 2014, pre nego što je uhapšen zbog ubistva Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića. Delija je bio veoma blizak sa Zrelecom i angažovao ga je 2010, baš po preporuci Slobodana Šaranovića - navodi izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading