(FOTO, VIDEO) KO JE U TUŽILAŠTVU U LOZNICI ŠTITIO UBICU IVANKE MIĆIĆ!? Veliki građanski protest zbog zakasnelog hapšenja nesavesnog vozača!

Autor: Republika

Hronika

24.02.2021

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u Loznici održan protest zbog zakasnelog hapšenja iznesnog Đ.D. iz Loznice koji je pre skoro mesec dana automobilom ubio, u selu Voćnjak, Ivanku Mićić iz Tršića (62) i pobegao sa lica mesta.

RepublikaFoto: printskrin

Đ.D. je, napominjemo, uhapšen tek kasno sinoć, pod pritiskom Srpskog telegrafa, Ivankine porodice i građana Tršića, jer je bila javna tajna da je Tužilaštvo u Loznici štitilo zločinca i dalo mu vremena da popravi havarisani automobil.

Zbog toga su građani Loznice i danas okupili ispred Tužilaštva i protestovali.

 

Pre 10 dana na više mesta u Loznici pojavili su se plakati sa slikom Ivanke M. i pitanjem "Zašto, zašto nisi stao da mi pomogneš?".

Pitanje je upućeno tada nepoznatom vozaču koji je ubio Ivanku, ali su time nameravali i da skrenu pažnju na ovaj slučaj koji policija i tužilaštvo u tom trenutku nisu rasvetlili.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Joksa

24.02.2021 13:03

Suditi tužiocima za prikrivanje zločinca.