VELJA JE OBIČAN KLOŠAR, NIJE LEGIJI NI DO GLEŽNJEVA! Bivši načenik UBPOK razbucao Veljka Belivuka!

Autor: Republika

Hronika

24.02.2021

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Belivuk je mislio da će biti Milorad Ulemek Legija, ali on mu nije ni od kolena. Ma ni do gležnjeva, kaže Boro Banjac

RepublikaFoto: Starsport

Bivši načelnik Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala (UBPOK) Boro Banjac govorio je o nedavno uhapšenom Velju Belivuku, poznatijem kao Velja Nevolja.

 

Banjac, koji je 2003. radio na hapšenju zemunskog klana, ističe da Belivukova grupa nije ni blizu „zemuncima”.

Belivuk nije Legiji ni do kolena, nije mu ni do gležnjeva. On je kabadahija. Belivuk je običan klošar kojem je dozvoljeno da dođe do te pozicije, da ima toliku moć. Mislim da je Belivuk primitivan i da je umislio da je neka "Koza nostra". Ako je tačno da su kasapili ljude, to govori da su bili prilično organizovani. Neko im je lepo savetovao – kad nema tela, nema ni dela. Ipak, nisu dorasli Legiji, a to su hteli - rekao je za Objektiv Banjac.

Bivši prvi čovek UBPOK ističe da je zemunski klan bio daleko opasniji.

- Zato što su uspeli da ubiju srpskog premijera i što su izvršili dokazanih 18 ubistava, otmice, što su stekli milione. Legija je bio jači, jer je većina pripadnika Jedinice za specijalne operacije bila u službi Državne bezbedosti. Oni su se bili mnogo osilili, tako da im je neko dao mogućnost da osvete Željka Ražnatovića Arkana. Onda su ubijali sve po gradu, radili šta god su hteli. Legija je bio neprikosnoveni vođa - istakao je Banjac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading