VELIKA POBEDA SRPSKOG TELEGRAFA! Posle skoro mesec dana uhapšen bahati vozač! UBIO ŽENU I POBEGAO, A TUŽILAŠTVO GA ŠTITILO!

Autor:

Hronika

24.02.2021

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Loznici je uhapsila Đ. D. (36) iz ovog grada, zbog sumnje da je 28. januara oko 20.15 sati u selu Voćnjak izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula Ivanka Mićić iz Tršića (62) i pobegao sa lica mesta.

RepublikaFoto: pixabay.com

Đ.D. je, napominjemo, uhapšen pod pritiskom Stpskog telegrafa, Ivankine porodice i građana Tršića, jer je bila javna tajna da je Tužilaštvo u Loznici štitilo zločinca i dalo mu vremena da popravi havarisani automobil.

Policija je, inače, bahatog vozača otkrila tri sedmice nakon nesreće intenzivnom istragom u kojoj je prvo identifikovan automobil, a potom obavljeno i veštačenje.

Pre 10 dana na više mesta u Loznici pojavili su se plakati sa slikom Ivanke M. i pitanjem "Zašto, zašto nisi stao da mi pomogneš?".

Pitanje je upućeno tada nepoznatom vozaču koji je ubio Ivanku, ali su time nameravali i da skrenu pažnju na ovaj slučaj koji policija i tužilaštvo u tom trenutku nisu rasvetlili.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading