SAMO DA VIDIM DA JE MRTAV: Ispovest oca ubijene Sare posle stravičnog zločina u Vranju

Autor: Republika

Hronika

23.02.2021

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac izrešetane Sare, kaže da je u medijima video da je Stamenković izvršio samoubistvo, ali da porodicu iz policije niko o tome nije obavestio.

RepublikaFoto: facebook.com/Printscreen
Sara A.

- Ako me ne zovu ja ću sam da odem u policiju. Samo želimo da vidimo njegovo telo, da znamo da je pravda zadovoljena i da je ubica naše ćerke mrtav - kaže on za "Blic".

Nakon ubistva Stamenković je dva dana bio u bekstvu dok je policija tragala za njim. Lociran je u šupi porodične kuće u kojoj se krio. Policija ga je okružila i sa njim pregovarala oko pola sata. U jednom trenutku Stamenković je zatražio čašu vode "da ne ode žedan na onaj svet, a onda je pucao sebi u glavu.

Šta je bio motiv svirepog ubistva Sare za sada nije poznato, ali njih dvoje su sedeli za istim stolom u kafiću na benzinskoj pumpi. Kako su ispričali svedoci, sa njima je bio još jedan muškarac.

Kako se vidi na snimku sa sigurnosnih kamera, Marjan je u jednom trenutku samo ustao i pucao u Saru! Izrešetao ju je sa šest hitaca.

Nezvanično se pretpostavlja da je povod ubistva ljubomora i da su Marjan i Sara biti u emotivnom odnosu, međutim ova informacija još nije potvrđena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading