(FOTO, VIDEO) NOVA HAPŠENJA ZBOG DIVLJAČKOG PREBIJANJA i RANJAVANJA MLADIĆA U NOVOM SADU! Još dvojica huligana iza rešetaka!

Autor: Republika

Hronika

22.02.2021

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzom i efikasnom intervencijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda, počinjena u subotu, ispred jednog ugostiteljskog objekta. Do napada je došlo u Ulici Laze Telečkog.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Juče su uhapšena četvorica osumnjičenih, L. M. (20), D. N. (21), V. S. (20) i M. M. (21), iz Šida, a danas su, u Novom Sadu i Šidu, uhapšena još dvojica njihovih sugrađana, B. D. (21) i M. M. (21), takođe zbog postojanja osnova sumnje da su učinili navedena krivična dela.

Sumnja se da su njih šestorica tukla rukama i nogama trojicu mladića sa područja Žablja i Čuruga i da su im zadali ubodne rane nožem, tako da su dvojicu teško, a jednog lakše povredili.

Svima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Kako je izgledalo batinjanje i ranjavanje mladića pogledajte u video ispod:

U kakvom su stanju povređeni mladići pročitajte ovde.

Pogledajte galeriju slika:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading