MISTERIOZNA SMRT MLADIĆA ŠOKIRALA NIŠLIJE! Majka mladića zanemela od bola: Posle sestre, IZGUBILA SAM I SINA!

Autor:

Hronika

22.02.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maturant Umetničke škole u Nišu i mladi bubnjar Jovan Veselinović (18), koji je nestao u sredu, pronađen je juče ujutru mrtav ispred godinama nezavršene višespratnice u Ulici Branka Krsmanovića u Nišu. Jovanova majka dizajnerka Milica Cvetković zanemela je od bola, kao i njen stariji sin, ali je za Srpski telegraf potvrdila da je Jovan nastradao pod još nepoznatim okolnostima i da najmanje veruje da se ubio.

RepublikaFoto: Printscreen

- Preteško mi je, ne znam kako ću preživeti ovu bol. Drugi put u životu gubim najrođenije, posle sestre izgubila sam i sina. Ne znamo da li je nesrećan slučaj ili ubistvo, ali ne želim da verujem da je Jovan sam sebi oduzeo život. U toku je obdukcija, koja će dati odgovore - rekla je nesrećna majka za Srpski telegraf.

Građani Niša, koji su proteklih dana aktivno učestvovali u potrazi za Jovanom, utučeni su zbog tragičnog ishoda, a neki od njih su na društvenim mrežama, gde su i neprestano šerovani plakati da je nestao, juče sugerisali da se pretraži lokacija na kojoj je na kraju i pronađeno beživotno telo mladića. Zgrada u izgradnji u Ulici Branka Krsmanovića urasla je u korov i nisko rastinje, tako da telo mladića nije odmah primećeno.

- Policija je napravila strašan propust kada nije četiri dana detaljno pretražila okolinu mesta na kojem je Jovanov telefon lociran. Ta zgrada je godinama ruglo za kraj i vrlo je opasna za decu, kojoj je izazov da zavire u nju ili da se popnu na vrh da se slikaju, što su često činili. Znate one opasne selfije. Stariji iz kraja bi vikali na njih da smesta siđu i napuste gradilište, čak je i policija obaveštavana o tome. Jovan je, očigledno, zalutao sam ili s nekim te noći i popeo se na tu zgradu, ali ne znamo kako je došlo do njegove smrti. Nadamo se da će obdukcija dati odgovor - rekla je Nišlijka, koja nije želela da je imenujemo, a koja stanuje u zgradi Mozaik, pored zidina smrti.

Patio za bivšom devojkom

Dvojica Nišlija koji su poznavali Jovana rekli su nam da je bio strašno povučen i da je bio prava umetnička duša.

- Moguće da je Jovana nesto tištilo i da je skočio sa zgrade usled patnje i problema koji su mu se činili nerešivi. Njegov kraj mi liči na tragediju mladića iz Pančeva koji je živeo pod sličnim okolnostima. Taj Dragan je skočio s mosta, navodno, zbog neuzvraćene ljubavi, a i Jovan nije imao devojku dugo vremena jer je patio za bivšom, kojoj je hteo i da organizuje žurku za rođendan. Obojica nesrećnih mladića su pre tragičnog kraja bili s bivšim devojkama - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Podsetimo, Jovan je poslednji put viđen u sredu uveče oko 23 sata na Bulevaru Nemanjića. Pet sati pre toga je, navodno, proveo kod druga igrajući video-igrice, a majci se poslednji put javio oko 21.30. Rekao joj je da će doći kući kada isprati drugaricu koja mu je bila i devojka ranije.

Drugovi i Jovanova porodica isticali su proteklih dana da je Jovan dobar momak, da nije pušio, pio niti se problematično ponašao.

Više javno tužilaštvo u Nišu saopštilo je da se utvrđuju sve okolnosti koje su dovele do smrti mladića.

Tinejdžerka skočila sa prozora bolnice

Tinejdžerka (17) iz okoline Varvarina skočila je preksinoć kroz prozor dečjeg odeljenja zgrade Opšte bolnice u Kruševcu i uprkos naporima lekara da je spasu, preminula je.

- Došla je u alkoholisanom stanju u pratnji rodbine, ukazana joj je prvo pomoć u Domu zdravlja u Varvarinu, a potom je sanitetom prebačena do kruševačke bolnice - objavili su elektronski mediji.

- Smeštena je na dečje odeljenje, u sobu s tetkom. U jednom momentu tetka je krenula ka vratima bolničke sobe i devojka je bukvalno nekoliko trenutaka ostala sama. Nikome nije jasno kako se sve dogodilo. Popela se na sims i skočila - naveo je izvor iz bolnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading