OTKRIVENO ŠTA JE ZEČEVIĆA ODVELO U SMRT: Ubijen zbog veza sa VOĐOM STARE GARDE KRAGUJEVAČKOG GANGA!

Autor: Republika

Hronika

19.02.2021

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Zečević Zeka (38), vlasnik Vile Jelena u Kragujevcu, koji je likvidiran u centru tog grada, u poslednje vreme intezivno se družio sa Zoranom Kneževićem Knezom, vođom stare garde šumadijskog podzemlja, pokazuju najnoviji podaci iz istrage.

RepublikaFoto: www.facebook.com
Nikola Zečević Zeka

Zečević je, podsetimo, likvidiran u glavnoj kragujevačkoj ulici nakon što mu je za sada nepoznati napadač prišao iza leđa i u njega ispalio sedam metaka. 

Nova saznanja iz istrage...

Posted by Srpski Telegraf on Friday, February 19, 2021

 

Zečević je pogođen u grudi, vrat i stomak i po dolasku Hitne pomoći još je davao znake života, ali je zbog rane na vratu ubrzo podlegao povredama.

- Upravo okolnost da se intezivno družio sa Kneževićem daje novu dimenziju istrazi - objasnio je izvor za Ekspres.

Knežević, sa druge strane, važi za vođu glavne kriminalne grupe u Kragujevcu, a njegovo ime pominje se i u nekadašnjoj Beloj knjizi MUP.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Označen je kao pripadnik kriminalne grupe čuvenog Borislava Petkovića zvanog Bugarin, koji je bio osumnjičen za ubistvo Ranka Rubežića.

- Kao član kriminalne grupe, Knežević organizuje i ostale saradnika u transportu i distribuciji heroina po uputstvima Petkovića. Pored dilovanja droge, grupa se bavi i otmicama - objavljeno je u Beloj knjizi.

 

Brutalna osveta... Posted by Srpski Telegraf on Friday, February 19, 2021

 

Inače, istraga ovog zločina došla je i do drugih šokantnih saznanja od kojih je najupečatljivije to da je policija u Vili Jelena, dan posle zločina otkrila izvesnog Čiku, za koga se ispostavilo da je pripadnik bivše jedinice za specijalne operacije.

- Kako je provereno, Čiko je u JSO bio običan stražar, koji nije prošao obuku, ali koji je voleo da se predstavlja kao bivši pripadnik JSO. On i ubijeni Zečević su poslednjih meseci viđani zajedno po gradskim kafićima - zaključuje izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading