MLADIĆ IZBODEN ŠRAFCIGEROM!

Autor: b92.net, Republika

Hronika

16.11.2017

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tuči koja je izbila u ugostiteljskom objektu u Trgovištu, dve osobe su teže povređene šrafcigerom zbog čega su prebačene na lečenje u niški Klinički centar.

RepublikaFoto: pixabay.com
U tuči su učestvovale četiri osobe, a dve osobe koje su tokom tuče povređene šrafcigerom zbrinute su prvo u Domu zdravlja u Trgovištu

To je potvrdio portparol Policijske uprave u Vranju Goran Jovčić. 

On je kazao da je tuča izbila sinoć oko 23.35 u kafani "Filip Drugi" a da je sukob nastavljen ispred tog ugostiteljskog objekta. 

- U tuči su učestvovale četiri osobe, a dve osobe koje su tokom tuče povređene šrafcigerom zbrinute su prvo u Domu zdravlja u Trgovištu, da bi odmah nakon toga bili prebačeni u Zdravstveni centar u Vranju a odatle u niški Klinički centar - kazao je Jovčić.On je dodao da je policija o tom događaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Vranju, kao i da se radi na rasvetljavanju svih okolnosti pod kojima je došlo do tuče u kojoj su povređena dvojice mladića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading