TRAGIČAN KRAJ! Majka troje dece nađena smrznuta pored puta: Komšinica otkrila JEZIVE DETALJE iz života Ivane Jovanović (34)

Autor:

Hronika

17.02.2021

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beživotno telo 34-godišnje Ivane Jovanović pronađeno je u ponedeljak 15. februara, rano ujutro, u selu Leće, kod Medveđe, pored puta. Nesrećnica je preminula od posledica smrzavanja usled prekomerne alkoholisanosti zbog koje je pala uz obalu, u sneg, dok se kretala ka kući. Inače, Ivana je iz tri veze imala troje dece, koja, međutim, nisu živela s njom, saznaje Srpski telegraf.

Foto: Privatna arhiva
Ivana Jovanović

- Stariji dečak i devojčica su u tinejdžerskom uzrastu, dok joj je najmlađu devojčicu staru oko pet godina pre oko godinu dana oduzeo Centar za socijalni rad jer majka o njoj nije brinula na adekvatan način budući da je često bila pijana i nije umela čak ni o sebi da se valjano stara. Najstariji dečak je u hraniteljskoj porodici u Medveđi, dok je srednja devojčica kod bake po ocu i njenog drugog muža već godinama. O njoj se baka sa svojim suprugom stara mnogo lepo i stalno se borila da joj je Ivana ne oduzme, kao što joj je pretila kad god je bila pijana - rekla je jedna stanovnica Medveđe koja je Ivanu poznavala od njenog detinjstva.

Naša sagovornica kaže da Ivana imala udatu sestru i majku, koja se pre više godina preudala u selo u okolini Medveđe nakon što se ubio njen suprug Ivanin otac.

 

- Zla sudbina i nesreća prate tu porodicu. Ivana je bila mnogo lepo dete, kao što su i njena deca danas. Sve troje dece je dobila sa različitim muškarcima, s kojima je pijančila. Baka po majci joj je bila medicinska sestra, a Ivanin otac je u mladosti bio policajac u Beogradu. Posle se vratio u selo i radio u fabrici špriceva, ali je nešto skrenuo i ubio se. Majka joj se posle preudala, a onda se udala i Ivanina sestra, nego je i nju muž ostavio zbog druge, pa se opet udala i ona - kaže upućena meštanka.

Sahranjena bez obdukcije

Nema ničeg sumnjivog u Ivaninoj smrti jer je preminula je od posledica smrzavanja, rekli su u policiji, dok su iz nadležnog tužilaštva otkrili da je njeno telo predato porodici zbog sahrane, koja je juče obavljena na seoskom groblju.

Ona ističe da je Ivana često išla po putu nekontrolisano i da je više puta pukom srećom izbegla da pogine.

- Pričao mi je jedan vozač kamiona da pre nekog vremena umalo nije zgazio Ivanu i da je jedva ukočio kad je video raširenu na putu, mrtvu pijanu. Sad je pala usred noći i po mrazu dok se vraćala kući u rudarsku koloniju i tu je zaspala i smrzla se. Kad su je našli, više joj pomoći nije bilo. Inače je živela sama i vrlo teško otkad je umro tu jedan čovek u selu s kojim je bila u vezi i davao joj pare - zaključuje komšinica pokojnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading