(FOTO) POLICIJA U DVE ODVOJENE AKCIJE ZAPLENILA GOMILU NARKOTIKA: Uhapšene tri osobe zbog dilovanja!

Autor:

Hronika

13.02.2021

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u dve odvojene akcije zaplenili su više od 1,7 kilograma različitih narkotika i uhapsili tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Foto: MUP Srbije

Pripadnici Uprave kriminalističke policije u saradnji sa Upravom granične policije i Policijske uprave Subotica su, na graničnom prelazu Horgoš, prilikom kontrole osumnjičenog I. H. (2000) pronašli u rancu tri kutije čipsa sa 500 grama kokaina i 200 grama amfetamina.

U drugoj akciji u Beogradu, uhapšena je S. N. (1989) kod koje su policijski službenici u stanu pronašli kilogram kokaina spakovan u tri paketa, po 30 grama amfetamina i opojne droge MDMA, kao i paketić sa 5 grama marihuane, dok je policija prilikom pretresa stana u kojem osumnjičeni O. P. (1992) neprijavljeno boravi, pronašla 10 grama kokaina, oko 500 grama smese za uvećanje količine narkotika, kao i dve elektronske vagice za precizno merenje.

Foto: MUP Srbije

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.

Video materijal možete preuzeti sa FTP servera Ministarstva unutrašnjih poslova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading