Dea Đurđević na meti nepoznatog manijaka

Autor:

Hronika

15.11.2017

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka jutarnjeg programa i emisije "Dobar dan sa Deom i Sarapom" ostala je u šoku kada je ujutru krenula na posao i na parkingu zatekla svoj mercedes razlupan. Kako Srpski telegraf saznaje, na vozilu je polomljeno zadnje vetrobransko staklo, ali nije bilo premetačine u vozilu, niti je nešto iz automobila ukradeno.

RepublikaFoto: instagram.com/deadjurdjevic
Dea Đurđević

- Đurđevićeva je u nedelju otišla u policiju da prijavi da joj je tokom noći oštećeno vozilo na parkingu ispred jedne zgrade na Novom Beogradu. Zasad nije poznato da li je neko namerno hteo da naudi voditeljki, odnosno da li je žrtva obožavaoca ili je neko hteo da joj se osveti. Policija je obavila uviđaj i slikala vozilo. Uzeti su i snimci sa svih sigurnosnih kamera na okolnim objektima i nadamo se da će slučaj biti rešen u što kraćem vremenskom periodu - kaže dobro obavešten izvor Srpskog telegrafa.

Novinari Srpskog telegrafa pozvali su juče atraktivnu voditeljku za komentar, ali nam je ona poručila da ne želi da daje izjave povodom ovog slučaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading