JOŠ 4 ŽRTVE MIKE ALEKSIĆA SE JAVILE POLICIJI: Posle Milene i Ive, nastavljena saslušanja

Autor: Republika

Hronika

13.02.2021

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove devojke nemaju status oštećenih jer je prošlo dosta vremena od momenta kad su, kako kažu, seksualno zlostavljane

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ/ST/N. MANDIĆ/ilustracija
Mika Aleksić

Istraga protiv reditelja i vlasnika škole glume Miroslava Mike Aleksića juče je nastavljena saslušanjem svedokinje koja je bila njegova učenica i koja se sama javila policiji pošto je on uhapšen.

Kako nezvanično saznajemo, ona nema status oštećene, ali je svedočila o zlostavljanju za koje je rekla da ga je preživela pre više od osam godina.

- U sredu i juče saslušane su ukupno četiri devojke koje su svedoci u ovom postupku. Sve četiri javile su se na javni poziv posle prijava glumica Milene Radulović i Ive Ilinčić - kaže izvor i objašnjava da su, prema svedočenju, ove devojke takođe preživele seksualno zlostavljanje, ali je krivično gonjenje za dela za koja bi se eventualno Aleksić gonio u odnosu na njih zastarelo.

- I one su žrtve, po onome što su ispričale da su doživele, ali će, zbog proteklog vremena, imati status svedoka - kaže sagovornik.

Zastupnik nekoliko oštećenih devojaka, advokat Jugoslav Tintor kaže da bi naredne nedelje trebalo da bude nastavljeno saslušanje svedoka. Pritvor koji je Viši sud u Beogradu odredio Aleksiću posle saslušanja ističe 18. februara i do tada sud mora da donese odluku da li će mu on biti produžen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading