(FOTO, VIDEO) STADION U HUMSKOJ POD LUPOM MUP: Policija upala u prostorije ČELNIKA PARTIZANA!

Autor: Republika

Hronika

12.02.2021

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detaljna kontrola!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Srpska policija ponovo je sprovela opsežnu operaciju u kojoj je po drugi put pretresala stadion FK Partizan, saznaje Republika.

Kako objašnjava naš izvor iz istrage, u sklopu istrage protiv Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i drugih pripadnika njegovog kriminalnog klana, osim takozvanog bunkera sada su detaljno pregledane i prostorije funkcionera u Humskoj.

Krenirano za advokate, ali...

Posted by Republika on Friday, February 12, 2021

 

- S obzirom na to da su na stadionu Partizana već pronađeni oružje i droga, doneta je odluka da se stadion još jednom detaljno prekontroliše. Samo što je sada pretres mnogo opsežniji, pa se kontrolišu svi i sve. Pa i prostorije najviših funkcionera - objašnjava naš sagovornik i dodaje da je država rešena da ovaj slučaj istera do kraja, a kriminalci i njihovi nalogodavci završe na višegodišnjim robijama.

 

 

Podsetimo, Belivuk i njegov kriminalni gang sumnjiče se za otmice, ubistva, reketiranje i dilovanje droge, a u pritvoru se nalaze od 6. februara.

Šokantno! Posted by Republika on Friday, February 12, 2021

 

Specijalni sud odredio je im je pritvor do 30 dana i to iz svih zakonskih razloga. 

- Pritvor im je određen iz svih zakonskih razloga: zbog opasnosti od bekstva, bojazni da će uticati na svedoke i sakriti ili uništiti dokaze, ponoviti krivična dela u kratkom roku, kao i zbog uznemirenja javnosti i visine zaprećene kazne za krivična dela za koja se terete - saopštio je tada sud.

 

 

U međuvremenu, kao što je Republika već pisala, istraga se usmerila i ka pojedincima iz državnih struktura za koje se veruje da su Belivuku i njegovoj bandi dali logističku i svaku drugu zaštitu.

Kako je ispričao naš izvor, svi kraci istrage vode ka jednom imenu - Dijani Hrkalović, nekadašnjoj državnoj sekretarki u MUP Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading