(FOTO, VIDEO) OVAKO JE VELJA ODAO POČAST ZVICERU POSLE POKUŠAJA UBISTVA: Novi dokaz da Belivuk radi za ozloglašeni "kavački klan"!

Autor: Republika

Hronika

12.02.2021

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zajedno u kriminalu!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Radoje Zvicer

Posle atentata na Radoja Zvicera, koji važi za vođu kotorskog "kavačkog" klana, Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja odao mu je počast na stadionu Partizana.

Naime, prema našim saznanjima, nakon što je u klasičnoj mafijaškoj sačekuši Zvicer izrešetan u maju 2020. godine, Belivuk koji je tada rukovodio tribinom naredio je da se da podrška Zviceru, a to je urađeno kroz čuveni citat iz Gorskog vijenca Petra Petrovića Njegoša.

- Tvrd je orah voćka čudnovata, ne slomi ga al zube polomi - glasio je transparent Partizanovih navijača, s tim što su posebno zaokružena slova koja predstavljaju inicijale Zvicerovog imena i prezimena - "r" i "z".

Kako objašnjava naš sagovornik upoznat sa celokupnom istragom hapšenja Belivuka i pripadnika njegove mafijaške organizacije i ovaj transparent je dodatni dokaz da je Nevolja bio blizak saradnik "kavačkog" klana.

- Taj deo istrage je u potpunosti završen, nema nikakve sumnje da je Belivuk bio saradnik "kavačkog klana" - konstatuje naš izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading