MRAČNE TAJNE NEVOLJINE KUĆE STRAVE: Novi dokazi pronađeni SPECIJALNIM SKENERIMA, OTKRIVENO 400 KOSTIJU!

Autor: Republika

Hronika

12.02.2021

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U dvorištu "kuće strave" u Ritopeku, koju su Veljko Belivuk i njegovi saradnici koristili navodno za svirepe zločine policajci su iskopali 7 mesta na kojima je nađeno više od 400 kostiju čije poreklo treba da se utvrdi.

RepublikaFoto: ATA Images
Velja Nevolja

- Korišćenjem specijalnih skenera, koji mogu da otkriju da li je zemlja prekopavana, naišli smo na sedam takvih lokacija, gde je otkriveno ukupno 400 kostiju - rekao je izvor iz istrage.

- Neke su nagorele, a sve su prosleđene na veštačenje kako bi se DNK analizom utvrdilo kome pripadaju - dodao je.

Izvor Informera kaže da je osim toga, u bunaru, u blizini kuće, nađena jedna ljudska lobanja. Ona je takođe poslata na veštačenje.

 

Svrgnuo ga sa trona

Posted by Srpski Telegraf on Thursday, February 11, 2021

 

Mafijaška grupa Veljka Belivuka za sada se sumnjiči za ubistva pripadnika pljačkaške bande "Pink panter" Milana Ljepoje, zatim navijača Gorana Veličkovića Goksija i Zdravka Radojevića, ali se pretpostavlja da je spisak žrtava duži.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Tužilaštvo tvrdi da su ubistva izvršena na gotovo identičan način.

 

Ekspresna akcija policije Posted by Republika on Thursday, February 11, 2021

 

Ljepoja, Veličković i Radojević su, kako se sumnja, namamljeni do kuće u Ritopeku u Beogradu, čiji je vlasnik Veljin saradnik Vlada Draganić.

Tamo su, kako pišu mediji, zverski mučeni, sečene su im uši i nos i kopane su im oči, a zatim su ubijani. Tela su potom raskomadana i topljena u kiselini ili su spaljivana i zakopavana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slaviša

10.03.2021 13:59

Žuta kuća 2.