ŠKALJARCI UHAPŠENI NA JAHORINI PROTERANI IZ BiH: Kršić, Roganović i Sjekloća hitno prebačeni u Crnu Goru

Autor:

Hronika

12.02.2021

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Služba za poslove sa strancima izrekla je sinoć meru otkaza boravka na teritoriji Bosne i Hercegovine trojici uhapšenih državljana Crne Gore jer se mogu dovesti u vezu sa kriminalnim aktivnostima i mogu ugroziti javnu bezbednost i poredak.

RepublikaFoto: youtube.com/ Hayat Media BiH
Foto: Ilustracija

Radi se o Milanu Kršiću, Filipu Roganoviću i Bobanu Sjekloći koji su navodno pripadnici škaljarskog klana, piše Kurir.

Državljani Crne Gore su uhapšeni preksinoć na Jahorini, a nakon završene kriminalističke obrade predati su Službi za poslove sa strancima na dalje postupanje.

- Nakon sprovedenog postupka, Služba za poslove sa strancima je navedenim licima izrekla meru otkaza boravka na teritoriji Bosne i Hercegovine, a strani državljani su u večernjim časovima preko Međunarodnog graničnog prelaza Hum udaljeni sa teritorije Bosne i Hercegovine. Služba će nastaviti kontinuirano preduzimati sve neophodne mere prema stranim državljanima koji na bilo koji način mogu ugroziti javni bezbednost ili poredak Bosne i Hercegovine - saopšteno je iz Službe za poslove sa strancima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading