(FOTO, VIDEO) SRBI OPLJAČKALI ČUVENU LEPOTICU: Završena istraga, RAZBOJNIKE ODALI SNIMCI SA NADZORNIH KAMERA!

Autor: Republika

Hronika

11.02.2021

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Epilog!

RepublikaFoto: printscreen
Dileta Leota na meti razbojnika

Četiri osobe iz Srbije uhapšene su u Milanu zbog sumnje da su obijali stanove poznatih bogataša i odneli plen vredan više stotina hiljada evra.

Među žrtvama je jedan fudbaler Intera, ali i prelepa voditeljka Dileta Leota.

Kako prenose italijanski mediji, među uhapšenima je i jedan maloletnik. Oni se terete za nekoliko krađa u stanovima u centralnom delu Milana. Jednu pljačku snimile su kamere za video nadzor. Na snimcima se vidi kako se jedan lopov popeo na prvi sprat zgrade, ušao u stan kroz francuski balkon. Nakon toga je otvorio vrata drugoj dvojici saučesnika koji su čekali ispred. Četvrti je čuvao stražu i imao je zadatak da ih upozori ako neko naiđe.

Zahvaljujući snimcima sva četvorica su identifikovana. Prvi od njih je uhapšen u Vićenci nakon pokušaja pljačke kuće lokalnog biznismena. Ubrzo su lisice na ruke stavljene još dvojici, a poslednji, četvrti lopov, dolijao je u utorak 9. februara.

 

Pozdrav od Dekija uživo!

Dileta Leota je poslednjih par godina zaštitno lice italijanskog fudbala i Serije A. Poznata je po intervjuima sa eminentnim gostima, a veoma  je popularna i na Instagramu gde je prati više od sedam miliona ljudi. Ona je poznata i ljubiteljima fudbala u Srbiji.

Mediji su nedavno pisali da je Novu godinu provela sa Zlatanom Ibrahimovićem, potom da je u vezi sa turskim glumcem Džanom Jamanom, koji vuče korene sa Kosova i Metohije.

Pažnju je privukla i sredinom januara kada je uživo u programu, dok je radila intervju sa igračem Intera Nikolom Barelom, pokazala video poruku koju joj je poslao trener Crvene zvezde Dejan Stanković.

 

Policija je nakon hapšenja zaplenila brojne skupocene satove, vredne torbe, dizajnersku odeću i oko 14.000 evra u kešu, za koji se veruje da potiče iz krađe. Ipak, šteta za koju se terete meri se u stotinama hiljada evra!

Kako prenose italijanski mediji, na meti ovih lopova našla se i Leota, prelepa italijanska novinarka. Banda pljačkaša upala je u njen stan u čuvenom modnom distriktu Korzo Komo u Milanu, poznatom i kao zoni noćnog provoda.

Iz stana su oteli dragulje, satove Roleks i dizajnerske torbe, ukupne vrednosti oko 150.000 evra.

Lopovi iz Srbije su se okomili na još jednu italijansku lepoticu. Među žrtvama ove bande našla se i influenserka Eleonora Inkardona, inače bivša snaja Dilete Leote. Njoj su ukrali devet torbi, dva kaiša, pet marama, minđuše, broševe, ogrlicu, narukvicu i hiljadu evra u kešu. Ukupna šteta procenjuje se na oko 10.000 evra.

Isti provalnici upali su u stan i fudbaleru Intera Ašrafu Hakimiju.

- U domu poslednjeg uhapšenog Srbina pronađeni su predmeti koji su, kako se sumnja, ukradeni dvema lepoticama, ali i drugim poznatim ličnostima - prenose mediji u Italiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading