AKCIJA POLICIJE NA JAHORINI: Iza rešetaka i pripadnik ličnog obezbeđenja TAMARE ZVICER!

Autor: Republika

Hronika

11.02.2021

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi detalji hapšenja na Jahorini!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Tamara Zvicer

U sklopu velike akcije policije tokom koje su uhapšeni pripadnici kavačkog klana na Jahorini, uključujući i Tamaru Zvicer, suprugu Radoja Zvicera za koga se veruje da je šef ove kriminalne organizacije, iza rešetaka našao se i njen šef obezbeđenja.

Iako se na početku verolalo da je reč o pripadniku škaljarskog klana koji je došao da likvidira Zvicerovu, pošto se po dolasku policiji dao u beg, ispostavilo se da je reč o članu njenog neposrednog obezbeđenja.

 

- Prvi operativni podaci ukazivali su da se radi o pripadniku škaljarskog klana i da je on tu da bi likvidirao Zvicerovu. Policija sve proverava po nekoliko puta pa se ispostavilo da je reč o pripadniku njenog obezbeđenja - navodi izvor Republike upoznat sa detaljima hapšenja na Jahorini i dodaje da će dalja istraga utvrditi kakva je njegova uloga.

- Klupko će tek sad početi da se odmotava i uskoro bi trebalo da budu poznati svi detalji - ističe naš izvor.

Podsetimo, Tamara Zvicer uhapšena je u luksuznom hotelu, dok se još nekoliko mafijaša, sa kojima je bila u društvu, dalo u beg.

Međutim, policija ih je ubrzo sustigla i preprečila im put.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stojan

11.02.2021 10:08

Pa zasto diraju zene kad imaju problema sa njihovim muzevima. Mozda im nisu dorasli pa da ih povrede na neki nacin ili sta drugo?

Odgovori 0 10
Božin

13.02.2021 11:50

@Stojan - Zato što su radili zajedno u paru.