POLICIJA DANIMA PRIKUPLJA DOKAZE PROTIV VELJE NEVOLJE: U bunaru strave ostaci UMORENIH?

Autor: Tamara BUJIŠIĆ

Hronika

11.02.2021

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jake snage Žandarmerije još od noći hapšenja Veljka Belivuka i njegove mafijaške bande obezbeđuju Ritopek, koje je došlo na zao glas kada je utvrđeno da je u jednoj kući u ovom selu pored Beograda bila kasapnica za trojicu otetih i zverski likvidiranih protivnika Nevoljine ekipe.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Svakodnevno se traže novi tragovi i dodatni dokazi monstruoznih zločina koji su zgrozili Srbiju. Kuća strave je pod danonoćnom blokadom policijskih snaga, a ekipa Srpskog telegrafa je nedaleko od nje pronašla zapušteni bunar, koji je takođe predmet posebne pažnje istražitelja i forenzičara jer se sumnja da su baš u njemu završili delovi tela svirepo umorenog Milana Ljepoje, Gorana Veličkovića Goksija i Zdravka Radojevića.

Bunar je pod jakim obezbeđenjem i grozničavo se traga za mogućim ostacima jer se spekulisalo da je u njemu završila i Veličkovićeva glava, kojom su ubice posle zločina igrale fudbal i sve to slale uživo preko kriptovanog telefona.

Zgroženi i uplašeni meštani kažu da nisu ni sanjali šta se dešava nedaleko od njihovih domova.

- Već noćima ne spavamo mirno, imamo osećaj kao da smo u pritvoru, s obzirom na to da ni ulicom ne može da se prođe - kaže žena koja nije želela da se predstavi.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Bunar nedaleko od Belivukove baze

Dodaje da je neretko sretala neke nepoznate momke.

- Viđala sam ih, ali iz te kuće nisam čula nikakve krike. Nisam mogla da verujem kakve su stvari radili ovde ispred nosa, a da niko od nas ništa nije ni čuo ni primetio. Još uvek sam u šoku - izjavila je vidno potresena meštanka.

Kosti na deponiji ipak nisu ljudske

Prekjuče se proneo glas da su istražitelji na deponiji u Vinči nedaleko od Ritopeka pronašli kosti za koje se sumnjalo da pripadaju trojici otetih i ubijenih. Međutim, direktor policije Vladimir Rebić je to demantovao:

- Kosti su životinjskog porekla, ali se istraga nastavlja.

Stariji čovek sa kojim smo razgovarali rekao je da gotovo svaka vikendica u svom dvorištu ima bunar.

- Ima jedan napušten na početku puta, on, koliko znam, nikome ne pripada, ali je ograđen. Sretao sam mlađe momke u tom delu, ali nikada ništa čudno nisam primetio. Živim blizu i po ceo dan radim oko kuće, čudno mi je da nikada nisam čuo ništa zabrinjavajuće. Kad sam čuo na televiziji šta su sve radili, moje jedino objašnjenje je bilo da su imali dobru izolaciju u kući, kad ja, koji živim tu pored, nikad ništa nisam čuo - priča naš sagovornik.

Mučeni, pa ubijeni

Policija veruje da su u vikendici strave živote okončali pripadnik pink pantera Milan Ljepoja, navijač Partizana Goran Veličković Goksi i zvezdaš Zdravko Radojević.

Svi oni su na prevaru dovedeni u Ritopek, gde su prvo mučeni, a potom ubijani i njihova tela su potapana u kiselinu da bi se uništili materijalni tragovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading