VELIKO HAPŠENJE! Uhvaćeni policajci koji su šurovali sa VELJOM NEVOLJOM I MARKOM MILJKOVIĆEM!

Autor: Republika

Hronika

08.02.2021

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, odredili su zadržavanje do 48 sati pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova P.L. i B.V. zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu počinili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

RepublikaFoto: youtube.com/Mario Sekulic
Veljko Belivuk

Postoje osnovi sumnje da su P.L. i B.V. 4. februara ove godine prilikom pretresa stana i drugih prostorija u sklopu akcije hapšenja osumnjičenih da su članovi organizovane kriminalne grupe koju su predvodili V.B. i M.M., svesno i voljno površno pretresli jedan stan kako ne bi pronašli predmete krivičnog dela.

Naknadnim pretresom, policija je u tom stanu pronašla pištolj, a osumnjičeni se terete i da nisu oduzeli novac koji je pronađen u stanu prilikom pretresa, iako je bio predmet krivičnog dela i naveden u naredbi o pretresanju.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading