Nestali Jovo Kecman na spisku za odstrel Belivukove ekipe: Porodica ništa ne zna, sumnja se da je SVIREPO LIKVIDIRAN

Autor:

Hronika

08.02.2021

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Načelnik Uprave kriminalističke policije MUP, Bogdan Pušić sinoć je pročitao spisak nestalih ljudi za koje se sumnja da su žrtve ekipe Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, a među njima je i ime fitnes trenera iz Beograda, Jova Kecmana (51) koji je nestao prošle godine u septembru.

RepublikaFoto: mup/nestali/ST/N.PANČIĆ/ilustracija
Foto: Ilustracija

Kako su za Kurir rekli iz porodice Kecmana, oni ni posle toliko meseci ne znaju šta se desilo sa Jovom, zbog čega bi ga neko ubio, jer prema njihovim saznanjima, nikada se nije bavio kriminalnim radnjama, iako se nekoliko puta do sada u medijima spekulisalo da je Jovo možda umeštan u "prljave kriminalne poslove". Takođe nešto kasnije sumnjalo se da je njegov nestanak povezan sa nestalim navijačima, tačnije Goranom Veličkovićem Gokcijem koji je navodno bio jedan od vođa navijača Partizana i Lazarom Vukićevićem (31), navijačem Crveze .

- Situacija je takva kakva je, ne znamo ništa tačno i ne smemo svojim pretpostavkama da remetimo istragu. Samo se nadamo da će se uskoro saznati šta se desilo sa Jovom. Koliko mi znamo nikada nije bio u kriminalu - rekli su za Kurir iz njegove porodice.

Ovaj Beograđanin nestao je 24. septembra u Malom Mokrom Lugu, kada je prema priči njegove porodice navodno otišao da se nađe sa drugom. Ni posle više od četiri meseca porodica o njemu nema niti jedan trag koji bi eventualno mogao da da nadu kako je on još među živima. Međutim, juče je po prvi put od njegovog nestanka, Pušić spomenuo njegovo ime, povezujući ga sa još nekoliko nestanaka, za koje se sumnja da su povezani sa ekipom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Sumnja se da niko od pomenutih muškaraca nije živ, mada zasad nema dokaza o tome.

Kako je njegov otac Mile Kecman, rekao u kratkom razgovoru za Kurir on je i dalje u šoku zbog nestanka sina.

Dejana Živković trenirala kod Kecmana

Na društvenim mrežama Jovo Kecman je redovno objavljivao snimke i fotografije svojih treninga, a među klipovima su i treninzi manekenke Dejane Živković, koja je svojevremeno bila ranije u vanbračnoj zajednici sa Jovanom Vukotićem, navodnim vođom "škaljarskog klana". Ona ga je čak 2018. godine posetila u pritvoru kada se tamo našao zbog falsifikovanja pasoša. 

RepublikaFoto: instagram.com/Dejana Živković
Dejana Živković

- U policiji smo bili 15 puta, ali ne znamo i dalje ništa tačno - rekao je Jovov otac.

Ranije je Mile, naveo da je njegov sin u trenutku nestanka kod sebe imao pozamašnu svotu novca. Telefon je tada ostavio kod kuće i od tada više se niko sa njim nije čuo. U jednom trenutku porodica je čak pomišljala i da Jovo možda nije otišao u drugu državu kako bi se od svega "odmorio" i rešio svoje probleme, međutim kako je vreme prolazilo oni su ovu opciju potpuno isključili.

Još jedna informacija zbog koje se sumnja da Jovo više nije među živima jeste i činjenica da je mnogo bio vezan sa svog oca, te i da je želeo da ode, našao bi način da se javi svom ocu. Kako je ranije rekla njegova porodica, njega kriminal nikada nije interesovao, mrzeo je alkohol i narkotike, a neprijatelje nije imao i nikada mu ranije niko nije pretio, a da su oni to znali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading