Saradnik Velje Nevolje se oglasio nakon što je priveden na informativni razovor: Ispitivanje trajalo nekoliko sati

Autor:

Hronika

06.02.2021

13:37 >> 14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pančevac Miloš Đukanović obavestio je redakciju portala 013info.rs da je juče od strane policije priveden kao građanin radi prikupljanja obaveštenja i da je posle razgovora koji je trajao nekoliko sati pušten.

RepublikaFoto: pixabay.com/MUP
Foto: Ilustracija

On je rekao da je uhapšen između 14 i 15 sati u jednom pančevačkom restoranu u kome je bio sa dva lica kako bi platio zakupninu za stan.

Prema službenoj belešci o obaveštenju primljenom od građanina koji je izdalo Odeljenje za suzbijanje organizovanog krimanala, Službe za borbu protiv organizovanog opšteg kriminala, Uprave Kriminalističke policije MUP-a Srbije Đukanović je kao građanin bio u prilici da odgovara na interesovanje policije na okolnosti krivičnih dela iz članova 348 i 246 Krivičnog zakonika Srbije.013info interesovanje o licima iz Pančeva koja su prema medijskim naovodima uhapšena u poslednja dva dana poslao je i MUP-u Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading