DIVLJACI NA ULICAMA BEOGRADA! Tinejdžer vozio mrtav drogiran bez vozačke dozvole, drugi "urađen" uleteo u jednosmernu ulicu... LJUDI JEDVA IZVUKLI ŽIVU GLAVU!

Autor: Republika

Hronika

05.02.2021

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, tokom redovne kontrole u Beogradu zaustavili su i sankcionisali trojicu vozača automobila koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Saobraćajni policajci su noćas oko 1.45 časova na auto-putu Beograd-Niš na teritoriji Voždovca "presretačem" zaustavili i isključili iz saobraćaja devetnaestogodišnjaka koji je automobilom marke "golf" upravljao bez vozačke dozvole. Daljom kontrolom utvrđeno je da je vozač bio pod dejstvom kanabisa, a protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Policija je juče oko 13.45 časova u Brankovoj ulici zaustavila pedesetogodišnjeg vozača automobila marke "reno" koji se prethodno u Dečanskoj ulici oglušio o naređenje pripadnika saobraćajne policije i odbio da stane. Droga testom utvrđeno je da je pozitivan na psihoaktivne supstance i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

 
Pripadnici policije u Ulici Jove Ilića zaustavili su dvadesetdvogodišnjeg vozača automobila marke "audi" koji je vozio jednosmernom ulicom u suprotnom smeru. On je, kako je utvrđeno droga testom, vozio pod dejstvom kanabisa. Protiv njega će biti podnete prekršajne prijave.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading