(FOTO, VIDEO) SPEKTAKULARNA AKCIJA POLICIJE! USRED BEOGRADA OTVORIO LABORATORIJU ZA PROIZVODNJU "LUDARA"!

Autor: Republika

Hronika

05.02.2021

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen još jedan diler!

RepublikaFoto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu su otkrili improvizovanu  laboratoriju za proizvodnju psihoaktivnih pečuraka i uhapsili B.D. (1993) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

 

Prilikom pretresa stana, koji je koristio osumnjičeni, policija je otkrila improvizovanu  laboratoriju i pronašla  osam plastičnih kutija u kojima se nalazila zemlja sa psihoaktivnim pečurkama,19 pečuraka, 296 kockica LSD, tegla sa marihuanom, dve kese sa marihuanom, ukupne težine oko 100 grama, manja količina spida, dve kesice sa semenkama, drobilice, dve vagice za precizno merenje,  i oko 2.690 evra i 46.500 dinara.

 

RepublikaFoto: MUP Srbije

Osumnjičenom je određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gredjanin

06.02.2021 22:03

Izgleda da se sad hapse i anonimni. Mozda je to covek pravio samo za sebe,mala je kolicina u odnosu na rastu mpzda ga i pust sa opomenom.